Φιλοσοφία

Τα μαλλιά είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εμφάνισης μας, είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε το προσωπικό μας στυλ στους γύρω μας και να αναδείξουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Για το λόγο αυτό, προτεραιότητα δική μου αλλά και της ομάδας μου είναι ο σεβασμός και ο επαγγελματισμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την κομμωτική τέχνη, φροντίζοντας πάντα να είμαστε σε μια συνεχή εκπαίδευση για νέες τεχνικές και φυσικά χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών βοηθώντας μας να πετύχουμε μοναδικές υφές στα μαλλιά των ανθρώπων που εμπιστεύονται την εμφάνιση τους στα χέρια μας.

Με σεβασμό λοιπόν αλλά και αστείρευτο πάθος γι'αυτό που κάνουμε, δεν μένουμε ποτέ στατικοί. Σκεφτόμαστε πάντα μπροστά αισθανόμαστε τις τάσεις της εποχής και δημιουργούμε μαλλιά που διεγείρουν τις αισθήσεις!

Υπηρεσίες

Στο σαλόνι κομμωτικής μας η εμπειρία είναι απολαυστική! Έχοντας επενδύσει πολλά στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ακαδημίες μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας είναι σε καλά χέρια. Με εργαλεία που αποστειρώνονται σε ειδικό κλίβανο μετά από κάθε χρήση και συσκευάζονται ξανά για να μπουν στα συρτάρια μας σαν καινούργια, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας με απόλυτη ασφάλεια στην υγιεινή σας.

Πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις χρωμάτων, νέες τεχνικές αλλά και εκπαιδευμένοι με ειδικά σεμινάρια χρωματότυπου, οι σύμβουλοι κομμωτές του Vasilis Mountakis Hairways έχουν πάντα μια μοναδική πρόταση για να σας ανανεώσουν το χρώμα και την διάθεση σας σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και προσαρμοσμένη στο προσωπικό σας στυλ.

Σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα extensions της παγκόσμιας αγοράς μιας και συνεργαζόμαστε με τη κορυφαία εταιρία "Great Lengths". 100% φυσική τρίχα, ένωση από κερατίνη και το πιο εξελιγμένο μηχάνημα συγκόλλησης των μαλλιών με ραδιοσυχνότητες (κρύα κόλληση).

Στο σαλόνι κομμωτικής Vasilis Mountakis Hairways η περιποίηση των άκρων αποτελεί υπηρεσία ιδιαίτερης βαρύτητας! Για το λόγο αυτό οι υπηρεσίες περιποίηση άκρων προσφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πλαισιώνοντας την εμφάνιση σας, δεν θα μπορούσαμε να μην σας κάνουμε και την τελευταία πινελιά με ένα καλαίσθητο μακιγιάζ αντάξιο της εμφάνισης που θέλετε να κάνετε!

Οι θεραπείες μαλλιών ταυτίζονται άμεσα με τη φιλοσοφία μας μιας και πιστεύουμε ότι όμορφα μαλλιά είναι πρώτα από όλα τα υγιή μαλλιά! Για το λόγο αυτό σε εμάς θα βρείτε πολλές διαφορετικές θεραπείες μαλλιών ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε το τέλειο ελιξίριο για τον δικό σας τύπο μαλλιών. Οι θεραπείες Kerastase γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με χαμηλό φωτισμό από αρωματικά κεριά και ήχους ατμοσφαιρικής μουσικής να δίνουν ένα ωραίο περιτύλιγμα στο θαυμάσιο δώρο που έχετε κάνει στα μαλλιά σας!

Παρέχουμε επίσης και την επαναστατική θεραπεία επαναπροσδιορισμού των μαλλιών Brazilian Keratin Treatment. Μια θεραπεία που δίνει λείανση διάρκειας έως και 16 εβδομάδων με νανομόρια φυσικής κερατίνης να διεισδύουν στον πυρήνα της τρίχας επουλώνοντας με αυτόν τρόπο όλες τις πτυχές που υπάρχουν στο κεράτινο περίβλημα της τρίχας.

Επικοινωνια
Για οποιαδήποτε πληροφορία συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.